SÆLG 6 “Retur”-albums og få et glas honning!

Allerførst: 1000 tak for din interesse i at være Musikambassadør og assistere Morten Kjær i at videresælge sit nye album: “Retur”. Ved at dele nyheden om udgivelsen med din omgangskreds og sælge fysiske og/eller digitale albums, hjælper du en “Do-It-Yourself”-kunstner med at .. tjah … ikke at gøre alting selv. Og som tak, sender Morten et glas af sin storebrors lækre honning.

 
Morten Kjær - Henriks Honning.png
 

Læs mere om Henriks Honning her.


SÅDAN GØR DU

  1. Udfyld formularen nederst på siden med dit navn og din adresse. Angiv hvor mange fysiske og digitale albums, du tror, du kan sælge. Bare giv dit bedste bud. Pyt med, om det ikke helt passer i sidste ende.

  2. Indenfor et par dage vil modtage en e-mail med flere instruktioner.

  3. Når du har solgt 6 eller flere albums, overfører du pengene til Kier Music’s konto i Danske Bank. (Reg: 3409, Konto: 12708610)

  4. Send til slut en e-mail til info@kiermusic.com og meddel, at du har løst opgaven, og begynd så at glæde dig. Der er et glas honning på vej til dig med posten!

Vigtigt: Som sælger har du ikke nogle økonomisk forpligtelser. Du siger bare ja til at forsøge at distribuere musikken. Lykkes det ikke at komme af med dit lille lager, sker der ingenting. Du sender bare skiverne retur, og verden er stadig god. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en e-mail.

Navn *
Navn