Morten i "Stines Søndag"

Journalist og sanger Stine Rosengren interviewer Morten Kjær ind i “Stines Søndag” på P2 til en snak om drømme. “Drømme kommer og går. Morten blev lovet en plads på branchens store stjernetæppe, forfulgte sin drøm og rejste til Hollywood. Efter 8 år er han nu tilbage i Danmark og fortryder ikke, at han satsede alt på drømmen. Heller ikke selvom den tog en noget anden retning end planlagt.” . Lyt her.

Read More
Morten KjærComment
Bliv musikambassadør

At være selvstændig musiker kræver vilje, mod, knofedt - og gode venner! Uden en pladekontrakt med et stort selskab, medvirken i et reality-TV-show el. lign. kan det være svært at nå ud til lytterne. Hjælp Morten Kjær med at sprede ordet om det nye “Retur”-album ved at blive Musikambassadør.

Read More
Morten KjærComment
Korworkshops 2019

Kan du lide at synge? Er du med i et vokalensemble eller a cappella-gruppe? Eller elsker du bare at brumme i badet? Morten Kjær leder i 2019 en stribe kurser og korworkshops for sangere og korledere i både Danmark og udlandet. 

Read More
Morten Kjær
Ebb & Flow på turné

Sammen med Gabby Gordon og Ronen Gordon tager Morten Kjær igen i 2019 på turné i Danmark, Tyskland og Schweiz. Oplev bandets helt unikke huskoncerter eller andre intime shows på klubber, spillesteder, gallerier og teatre rundt om i Europa.

Read More
Morten Kjær
2 nye EP'er på vej!

På denne første af to EP-udgivelser med Ebb & Flow i 2019 kan du nyde resultatet af Morten Kjærs samarbejde med Gabby Gordon og Ronen Gordon i Los Angeles. Trioen har henover vinteren skrevet og produceret fem nye iørefaldende soul-pop-numre: “”The Invisible Thread”, “Fair”, “Liquid Love”, “Slow Future” og “Older”.

Read More
Morten Kjær