Ebb & Flow

Ebb & Flow (på dansk: ‘Ebbe og Flod’) er en soulet poptrio bestående af Gabby Gordon, Ronen Gordon og Morten Kjær. De dansk-amerikansk-israelske bandlemmer mødte hinanden i musikmiljøet i Los Angeles og begyndte at skrive sange sammen. Det udviklede sig til et nært venskab, og trioen begyndte at spille livekoncerter og indspille deres sange. Siden 2015 har Ebb & Flow samarbejdet om en række albumudgivelser. Desuden har de spillet flere hundrede koncerter på 3 kontinenter. De er særligt kendte for deres “huskoncerter” og intime optrædener på gallerier, slotte og skæve spillesteder. Gruppen afholder løbende workshops for amatørsangere, som senere følger med op på scenen.


Ørehænger

Ørehænger er et samarbejde mellem Malene Rigtrup og Morten Kjær. De to sangere, komponister, arrangører og undervisere mødte hinanden i vokalensemblet Vocal Line. Siden 2005 har de samarbejdet om at skabe spændende, moderne vokalmusik for amatører såvel som professionelle. Ørehænger afholder workshops, giver master classes, skriver ny musik, laver nodearrangementer og forfatter håndbøger for sangere og korledere over hele verden. Deres arrangementer bliver sunget af kor og vokalgrupper i en lang række lande, og deres pædagogiske håndbog om korledelse, “Modern Vocal Music”, er blandt lærebøgerne på Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium.


Diverse projekter

Morten Kjær er en mangefacetteret musiker, som løbende samarbejder med teatre, TV-producere, spillesteder, lydstudier, orkestre og filmfolk i Europa og USA. Han har været medlem af de prisvindende vokalgrupper Basix (DK), Vocal Line (DK) og M-Pact (USA), musikalsk leder af turnéforestillingen "It Gets Better Tour” (USA), sunget på en stribe tegne- og animationsfilm (bl.a. “The Simpsons”, USA), lavet vokalarrangementer til Fredericia Teaters hitforestillinger “Shu-bi-dua - The Musical” og “Seebach”, været solist ved Danmarks Radios Symfoniorkesters Ledreborg-koncerter … og meget mere. I 2017 blev Morten nomineret som “Årets Entertainer” af magasinet CPH Culture for sin performance i teaterkoncerten “Gas Galla” på Østre Gasværk, hvor han delte scenen med bl.a. Jimmy Jørgensen, Kaya Brüel, Søren Pilmark og Caspar Phillipson.